Nexon bérügyvitel és munkaügy

Az ETWeb™ Tehetség Menedzsment szoftverünket integráltuk jelentősebb bérügyviteli, valamint vállalatirányítási rendszerekkel, így Magyarország piacvezető bérügyviteli szoftverével, a nexONBÉR-rel is.

Az integráció célja a kétszeres adatrögzítés elkerülése; az adatok minden esetben a keletkezésük helyén kerülnek rögzítésre és a megfelelő alkalmazásban, a megfelelő felhasználó számára elérhetővé válnak.

A nexONBÉR Magyarország vezető bér- és munkaügyi rendszere, mellyel több, mint 2000 cég 1 millió munkavállalójának bérét számfejtik havonta.

Bér- és munkaügyi alkalmazás

A teljes körű bérügyviteli szolgáltatást nyújtó nexONBÉR a NEXON 15 éve piacvezető BERENC bér- és táppénz számfejtő programjának 2004-ben megújult, prémium kategóriájú megoldása. A bérügyviteli program gazdasági társaságok és intézmények bér-, TB- és családtámogatási ellátások számfejtési tevékenységének gyors és hatékony gépi feldolgozását teszi lehetővé.

A bérszámfejtő program moduljai - bér, munkaügy, OEP ellátások, családtámogatás, általános lekérdezések és Cafeteria - átfogó módon lefedik a bérügyvitel összes területét. Ezek a modulok integráltan egymásra épülnek, így a számfejtési feladatokat a leghatékonyabban lehet elvégezni. Bérszámfejtés már több mint 1 millió munkavállaló számára

A bérügyviteli rendszer a folyamatos fejlesztésnek és az évi 10-15 frissítésnek köszönhetően mindig megfelel a bérügyvitelt érintő magyarországi szabályozásnak, megbízható és naprakész. A NEXON több mint 25 fős programfejlesztői gárdája, valamint közel 30 szakértő ügyfélszolgálati munkatársa gondoskodik erről.

A NEXON bérügyviteli program különböző verzióival több mint 1 millió munkavállaló bérét számfejtik Magyarországon.

nexONBÉR hivatalos honlap