StepStone Toborzás

Beléptetés

  • Integráció a vállalat más rendszereivel: felvett pályázói, pozíció stb. adatok átadása / átvétele a humáninformatikai rendszer, a bérszámfejtés és a vállalatirányítási rendszerekből / rendszerekbe.
  • Ajánlati ellenőrző lista - "checklist
  • Pályázó ajánlati zóna
  • Online ajánlat elfogadás
  • Dokumentáció és szerződéskezelés
  • Referencia ellenőrzés

A StepStone toborzási megoldása lehetővé teszi valamennyi fő humáninformatikai és vállalatirányítási rendszer integrálását. Kiterjedt tapasztalattal rendelkezik az SAP, a PeopleSoft, az Oracle és számos más megoldás sikeres integrációjának terén. Az integrálás lefedheti a klasszikus „új belépő átküldése” funkciót – amikor az új dolgozó adatait átadjuk a humánerőforrás szoftvernek vagy a bérszámfejtésnek, de magába foglalhatja új megüresedés automatikus létrehozását is a StepStone modulban, mely a HIR-ből vagy VIR-ből ered. Így lehetővé válik a megüresedés részleges létrehozása pénzügyi jóváhagyásra a VIR-en belül, majd a megüresedést átveszi a StepStone rendszer, ahol már a kiválasztó határozhatja meg a leghatékonyabb szűrési és munkaerő-biztosító technikákat a tehetség megtalálásához.

Az Ajánlati ellenőrző lista biztosítja, hogy a vállalat ügyviteli szabályainak megfelelően tegyék meg az állás felajánlást. A StepStone e-toborzás szoftvere számos ajánlati elemlistát kínál kommunikációs sablonokkal kiegészülve, s az ajánlati leveleket rögtön ki is lehet nyomtatni.

A Beléptető Menedzser segít létrehozni állás specifikus szerződéseket a standard sablonokból és specifikus szerződési szekciókból. Ezek a részek összeilleszthetők úgy, hogy a jelölt számára összeálljon a megfelelő szerződés. A szerződéseket ki lehet nyomtatni vagy fel lehet tenni a Pályázó ajánlati zónába, ezzel lehetőséget adva a jelöltnek, hogy online elfogadja vagy visszautasítsa az ajánlatot.

A Pályázó ajánlati zónában különböző típusú egyéb információk jeleníthetők meg, melyek segítenek a jelöltnek az ajánlat elfogadásában és rendelkezésére bocsátják mindazon információt, mely segítségével zökkenőmentessé válik a munkába állása.

A Referencia ellenőrzés a jelentkezők önkiszolgáló folyamata, mely automatizálja a referenciagyűjtés menetét. A jelölt kap egy e-mailt, hogy lépjen be a karrier zónába és adjon meg referencia információkat. A kérés összeállítható úgy, hogy a referenciák egy adott időperiódust fedjenek le, így kiküszöbölhetők a „karrier rések” – ahol a foglalkoztatási dátumok között űr található. Amint a jelölt kitöltötte az információs lapot, a kiválasztók e-mailt küldhetnek a referencia címére és kérhetik onnan a jelölt pályázatának támogatását. Ezután a válasz e-mail egyenesen visszakerül a rendszerbe és a jelölt rekordjának részévé válik.


Kapcsolódó anyagok
StepStone Beléptetés

Cadbury webes karrieroldal

StepStone Beléptetés

TAGHeuer webes karrieroldal